Çanakkale'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Çanakkale'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!
Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazada 8 kişi yaralandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında, akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası, meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Jandarma, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaza, saat 21.00 sularında gerçekleşti. Çanakkale'den Çan istikametine seyir halinde olan Feridun Aytepe'nin yönetimindeki 17 LF 027 plakalı otomobil ile Çan'dan Çanakkale istikametine giden Sefer Dal'ın yönetimindeki 17 AAY 103 plakalı otomobil, Ahlatlıburun köyü sapağında karşı karşıya geldi ve kafa kafaya çarpıştı.

kazacanhaberi.jpg

Kazada, Feridun Aytepe'nin yanı sıra otomobilde bulunan Seyfettin Damar ve diğer araçta bulunan sürücü Sefer Dal ile yolcular Özge Şen, Azra Dal, Didem Dal, İkra Şen ve Miray Şen adlı çocuklar yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin hızla durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar