Bir garip olay! "Bizi cin çarptı" dediler yardım istediler

Bir garip olay! "Bizi cin çarptı" dediler yardım istediler
Elazığ'da üç kişi kendilerine cin çarptığını iddia ederek sağlık merkezine başvurdu. 3 kişi ile ilgili olarak ambulans, polis, jandarma ekipleri ve bir hocanın da merkeze geldiği olayda, şahıslar hastaneye sevk edilmeyi kabul etmedi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde sıradışı bir olay yaşandı. İddiaya göre, üç kişi "Bizi cin çarptı" diyerek sağlık merkezine başvurdu. Olay, hem sağlık görevlilerini hem de yerel güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Olay yerine üç ambulans sevk edilirken, polis ve jandarma ekipleri de güvenlik önlemleri almak için hızla müdahale etti. Ayrıca, duruma manevi bir müdahalede bulunulması amacıyla bir hoca da merkeze geldi. Hocanın okuduğu dualar sonrası kendilerini daha iyi hissettiklerini belirten şahıslar, daha fazla tıbbi müdahaleyi reddederek merkezden ayrıldı.

Sağlık personeli, sürekli zıplayan ve normal olmayan hareketler sergileyen bu kişileri sakinleştirme çabalarında bulundu. Merkeze gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, yaşanan bu olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar