Sertab Erener'den THY'ye 'yemek' isyanı!

Sertab Erener'den THY'ye 'yemek' isyanı!
İsveç'te düzenlenen Eurovision yarışmasına konuk sanatçı olarak katılacak olan Sertab Erener, İsveç’e gidişi esnasında havaalanı işletmesinin yemek sistemine tepki gösterdi.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2003 yılında birinci olan Sertap Erener, bu yıl düzenlenen yarışmaya konuk sanatçı olarak katılacak.

Ödül getiren şarkısını yeniden seslendirecek olan Sertap Erener, davet için gideceği yolculuk öncesi sosyal medyadan yemek ile ilgili isyan etti.

'EY THY' DİYEREK İSYAN ETTİ

Türk Hava Yolları’na sitemde bulunan Şarkıcı kendisinin glüten, şeker ve laktoz hassasiyetinin olduğunu belirtirken bununla ilgili bir özel menü olmamasından dolayı yakındı. Erener, sosyal medyada paylaştığı mesajında "Ey THY, benim gibi glüten, şeker ve laktoz hassasiyeti olan binlerce yolcu için yiyebilecek hiç bir şey yok! Yemek alerjisi olanlar için bir menü çıkartmak çok zor olmasa gerek!" dedi.

Sertap Erener, yarışma öncesi yıllar sonra yeniden seslendirdiği Mecbursun şarkısının klibi ile izleyicileriyle buluşmuştu. Erener, açıklama yapmasa da yüzündeki büyük değişim ile dikkat çekmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar