Çağla Şıkel'den kötü haber... Takipçilerini uyardı!

Çağla Şıkel'den kötü haber... Takipçilerini uyardı!
Manken ve sunuculuk yapan Çağla Şıkel, hastalandığını sosoyal medya hesabından duyurdu. Takipçilerini İnfluenza virüsü hakkında uyardı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Çağla Şıkel, paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.  Şıkel, bu kez hayranlarını üzen kötü haberi, İnfluenza virüsü kaptığını Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğraf karesiyle duyurdu.

Çocukları Kuzey ve Uzay''dan virüsü kaptığını söyleyen model, maskeli karesini paylaştı. Manken ve sunucu Çağla Şıkel, "Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmaz ki. Aman dikkat! Covid''e benzemiyor" paylaşımında bulundu.

KÖPEĞİ TARÇIN ASLA YALNIZ BIRAKMIYOR

Köpeği Tarçın''ın da kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Şıkel, "Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı ama bu köpek beni asla yalnız bırakmıyor delireceğim. Serum takmaya gelen olursa evi ayağa kaldırıyor. Sadece çişini yapıyor hızlıca yemeği yiyor belki hop tekrar yanımda... Benden hiçbir şey istemiyor sadece beni bekliyor. Sen nasıl bir cansın Tarçın" notunu düştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar