Büyükşen cinayetini ortaya çıkaracak büyük sır deşifre oldu! Meğerse geceleri...

Büyükşen cinayetini ortaya çıkaracak büyük sır deşifre oldu! Meğerse geceleri...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Necla ve Metin Büyükşen cinayeti araştırılırken, şüphelerin ortasında olan Büşra Büyükşen canlı yayın sonrası sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetini çözemeden sezon finali yaptı. Müge Anlı bu cinayet için özel ekip kurulmasını sağladı. Ancak cinayetin tek tanığı olan çiftin kızlar olan Büşra Büyükşen ifadeleriyle olayı çıkmaza soktu.

e4uefvxweaaxqwd.jpg

Doktor Osman Büyükşen'in Türkiye'nin yüreğini sızlatan isyanına rağmen suskun kalan Büşra Büyükşen, Müge Anlı'yı da sabır testine soktu. Müge Anlı en son çare olarak stüdyoda canlandırma yaptı. Büşra yarı aralıktan camdan, sinekliği çıkarıp kaçtığını söylemişti. Stüdyoda o anın canlandırması yapıldı. Ancak canlandırmada Büşra söylediği gibi konuma giremedi. 

gjgfjg.jpg

CANLI YAYINDAN SONRA ORTALIK KARIŞTI

Müge Anlı dünkü canlı yayından sonra Büşra ile konuşmaya devam etti. Cuma günü sezon finali öncesinde de Büşra'nın o kaydını yayınladı. Büşra o yayında amcası ile kavga edip onun üzerine yürüdü. Sinir krizi geçirmiş gibi bağıran Büşra Büyükşen, o eski ketum halinden sıyrıldı. 

fghgfhjgf.jpg

BÜŞRA HAKKINDA BOMBA İDDİA

Büşra Büyükşen'in okuduğu dönemle ilgili söylentiler canlı yayın sonrasında konuşulan konuydu. Teyzesi Büşra'nın gece sabahlara kadar erkeklerle alkollü mekanlarda gezdiğine dair dedikodular olduğunu söyledi. Büşra bu iddia açılınca çıldırdı, stüdyoda bas bas bağırarak amcasının üzerine yürüdü. 

gfhgfjgf.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar