MHP'nin hedefinde Çukur'daki Ercan Kesal ile Camdaki kız Nur Sürer var!

MHP'nin hedefinde Çukur'daki Ercan Kesal ile Camdaki kız Nur Sürer var!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'in bu kez hedefinde Nur Sürer'le Ercan Kesal var. İkilinin "terör propagandası" yaptıklarını ileri sürüp "Türk devleti hainleri bu alandan temizlemeli" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Türk sineması oyuncuları Nur Sürer'le Ercan Kesal'i hedef aldı. 

Yıldıray Çiçek, MHP'nin yayın organı Türkgün'de kaleme aldığı "Camdaki ve Çukur'daki hain" başlıklı yazısında Sürer ve Kesal'ı eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a sahip çıktıkları iddiasıyla hedefine yerleştirdi.

149389.jpg

"BİR KARANLIK EL VAR"

Yazısında "Türkiye'deki sanat camiasında gerçekten hain potansiyelimiz oldukça fazla… Bu hainler bazen milyonların dinlediği şarkıcı olarak, bazen milyonların izlediği dizi, sinema sanatçısı olarak karşımıza çıkıyor." diyen Çiçek, Nur Sürer'in katıldığı bir TV programında Demirtaş'la ilgili söylediklerini, Ercan Kesal'ın da Demirtaş’ın ‘Seher’ isimli kitabın imza törenine katılarak ona destek için bu kitabı imzaladığını hatırlatıp şu ifadeleri kullandı:

26-1.jpg

"Sanatçı kimliği altında ihanete destek veren, bu terör örgütlerine propaganda desteği sağlayan çok kişi var… Bir karanlık el var, bunları ihanet yoluna ve hain olmaya sürükleyen…Yoksa milliyetçi- vatansever olarak başladığı, Mehmet Akif Ersoy’un “Eşele bir yerleri örten karı / Ot değil onlar dedenin saçları/ Dinle şehit sesleridir rüzgârı/ Haydi git evladım uğurlar ola” şeklindeki eserini seslendiren, Kurtuluş Savaşı’na, milli kahramanlara şarkılar, marşlar okuyan Ahmet Kaya gibi birisi “Vallahi dostu özledim, Vallahi Apo’yu özledim” diye teröristbaşı yaratığa şarkı söyler hâle nasıl getirilmiştir? Türk devleti, sanatçı kimliklerini kullanarak terör propagandası yapan, teröristlere sahip çıkan hainleri ya bu alandan temizlemeli ya da o karanlık ele esir olarak düştülerse onları kurtarmalıdır. Şimdi söyleyin bakalım Nur Sürer ve Ercan Kesal… Siz bu işi gönüllü mü yapıyorsunuz yoksa karanlık ellerde esir misiniz?"

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar