Büyük İstanbul mitinginde yürek ısıtan sahne: Meral Akşener torunu Pars ile el ele sahneye çıktı!

Büyük İstanbul mitinginde yürek ısıtan sahne: Meral Akşener torunu Pars ile el ele sahneye çıktı!
Millet İttifakı’nın Maltepe’de gerçekleştirilen büyük İstanbul mitinginde İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, sahneye torunu Pars ile birlikte çıktı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Millet İttifakı’nın büyük İstanbul mitingine vatandaşlar dün büyük katılım gösterdi. Yüzbinlerce kişinin akın ettiği mitinge İYİ Parti lideri Meral Akşener, torunu Pars ile katıldı.

Akşener mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bir Kemal''e bir Meral''e. Öncelikle bu meydanı doldurduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin. Sayın Kılıçdaroğlu''nu daha fazla beklemeyin diye kısa konuşma yapacağım. 14 Mayıs, burası gösteriyor ki Sayın Kılıçdaroğlu''nun 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildiği ve alkışlar içinde Çankaya''ya götürdüğümüz bir akşam olacak. Sizin helal oylarınızla.

"TÜM OYLARIMIZI KILIÇDAROĞLU''NA ŞAK DİYE BASACAĞIZ"

Başbakan Meral diyorsunuz ya, oylarınızla olmak istiyorum. Bizim Anadolu''da yaptığımız bütün mitinglerde tek bir şey istiyorum. 1 oy Kemal''e 1 oy Meral''e... Birleşe birleşe kazanıyoruz, ortada bir sorunumuz yok. Her CHP''li aileden sadece tek 1 oy istiyorum. 1 tanecik. Ama biz tüm İyi Partililer, çok çalışıp tüm oylarımızı Kılıçdaroğlu''na şak diye basacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar