Bilge Yılmaz, canlı yayında açıkladı: İYİ Parti'de hangi bakanlık için aday oldu

Bilge Yılmaz, canlı yayında açıkladı: İYİ Parti'de hangi bakanlık için aday oldu
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, canlı yayında “İYİ Parti'nin Hazine Bakanı adayıyım. Ama kesinleşmiş bir şey yok” açıklamasını yaptı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, Habertürk''te Kürşad Oğuz''un konuğu oldu.

Yılmaz, "İYİ Parti''nin Hazine Bakanı adayıyım. Ama kesinleşmiş bir şey yok. Kimsenin hakkını yemek istemem. Olumsuz düşüncesi olanlar vardır. Herkesin düşüncesine saygı göstermek lazım” dedi.

Bilge Yıllmaz, Habertürk''te Kürşad Oğuz''un sorularını yanıtladı.Yılmaz, şunları söyledi:

“İYİ PARTİ''NİN HAZİNE BAKANI ADAYIYIM”

Ortada protokol var. Her parti kabineye aday verecek. Sayın Akşener''in açıklaması sonrası ittifakta konuşuldu. İYİ Parti''nin Hazine Bakanı adayıyım. Ama kesinleşmiş bir şey yok. Kimsenin hakkını yemek istemem. Olumsuz düşüncesi olanlar vardır. Herkesin düşüncesine saygı göstermek lazım. Ben bir bakanlığa adayım. Sonuçta ekonomi ile alakalı birçok bakanlık olacak. Onun altını çizmek lazım. Netice itibariyle kaliteli, liyakatli, uyumlu takım oluşturmak lazım. O yönde müzakerelere hazır olmak için kendim araştırdım. Bazı arkadaşlara sordum ''takımda yer almak ister misiniz'' diye konuştum. Bazı arkadaşlarımız kamuda çalıştıkları için sormadım. Bu isimlerin çoğu AK Parti tarafından uzaklaştırılmış, sürülmüş. Birçok vatansever Atatürkçü bürokrat itildi, kakıldı. Tabii ki diğer partilerin de önerileri olacak. Önemli olan liyakatli kadroların kurulması. Takımın iyi çalışabilmesi için her mevkideki iyi adamı almak lazım. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar