Zerrin Özer yürümekte zorlandı! Darülaceze'de tedavi görmüştü...

Zerrin Özer yürümekte zorlandı! Darülaceze'de tedavi görmüştü...

Omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, bir arkadaşının nikahına katıldı. Özer'in yürümekte zorlandığı görüldü.

Geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü.

Tedavisinin ardından 'Basit Numaralar’ şarkısıyla müzik dünyasına dönüş yapan Özer, uzun bir aranın ardından ortaya çıktı.

5t6t.jpg

KOLUNA GİRENLERİN YARDIMLA YÜRÜDÜ

Bir arkadaşının nikahına katılan ünlü sanatçının yürüme güçlüğü çektiği gözlendi. Geçirdiği omurilik ameliyatı sonrasında sağlık sorunları ve artan kaygı bozukluğu nedeniyle tedavi için Darülaceze'ye yatan Zerrin Özer, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

6645c8998e393243-w1200xh653.webp

“NÖROLOJİK BİR PROBLEM VAR”

Yönetmen Özlem Bölükbaşı ile Mustafa Arapoğlu'nun Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah törenine katılan Özer'in, yürümekte zorlandığı gözlemlendi. Koluna girenlerin yardımıyla yürüdüğü görülen ünlü şarkıcı, "İyiyim, çok iyiyim ama nörolojik bir problem var" açıklamasını yaptı.

yuy.jpg

ZERRİN ÖZER KİMDİR

Zerrin Özer, müzik kariyerine oldukça erken yaşlarda başladı. 1969 yılında, ilkokul mezuniyet töreninde Ankara Çankaya'daki komşuları olan eski Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve eşi Mevhibe İnönü'ye ilk konserini verdi. O dönem 12 yaşında olan genç şarkıcı, performansıyla İnönü çiftinin takdirini kazandı. İsmet İnönü, "Aferin küçük kız, sende büyük iş var" diyerek Zerrin Özer'e teşviklerde bulundu.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Zerrin Özer, 80'li yıllarda Arabesk müziğin yükselişiyle bu türde de albümler yayınladı. Arapça şarkıları da seslendiren başarılı sanatçı, aktif olduğu yıllarda birçok ödül kazandı.

16 Mart 2021 tarihinde Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına katılan Zerrin Özer, hayatına dair özel anıları paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Anneciğime her gün saçımı örmesi için yalvarırdım. 'Banyodan sonra lütfen saçımı örer misin' derdim. Sonra saçlarımı açardım. Sürekli yırtık jean pantolonlar ve bileziklerim vardı. Bir gün adaya gidiyoruz, ablamla birlikte. Lütfen arkamızdan yürür müsün dedi, 'Deli' diyorlar dedi. Annem de beni yanında taşımadı sonra. Vapurda bile yanında oturmadım" şeklinde anılarını paylaştı.

İlgili Haberler