Büyük ihmal! Sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti

Büyük ihmal! Sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti
Ankara'da bir hastanede muayene olmak için beklediği sırada sedyeden düşürüldü. Hasta hayatını kaybetti.

Ankara'da bir hastanede yaşanan trajik bir olay, Muharrem D.'nin hayatını kaybetmesine neden oldu.

15 Mart'ta Yenimahalle'deki bir hastanenin dahiliye polikliniğinde muayene olmak için bekleyen Muharrem D., hasta bakıcıların refakatinde sedye üzerinde göz muayenesine götürüldü. Ancak, olayın ayrıntıları arasında bir trajedi yaşandı.

sedyehaberi.jpg

Muharrem D.'ye refakat eden hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T.'nin, sedye üzerindeki ayarlarla oynarken, Muharrem D. sedyeden düştü. Bu düşme sonucunda başını kafa üstü bir şekilde yere çarpan Muharrem D., ağır bir beyin kanaması geçirdi. Acilen yoğun bakım servisine alınan Muharrem D., 5 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi, ancak sonunda hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, olayın yaşandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri de detaylı bir şekilde incelendi.

Hastane yetkililerinden yapılan açıklamada, konuyla ilgili olarak her türlü işlem ve soruşturmanın başlatıldığı, aynı zamanda aileye başsağlığı dileklerinin iletilerek olayın aydınlatılması için gerekli adımların atılacağı belirtildi. Ancak, hastane yetkililerinden olaya dair daha fazla açıklama gelmediği bildirildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar