İYİ Parti, Göçmenler Derneği'ni Ata’nın huzurunda yalnız bırakmadı

İYİ Parti, Göçmenler Derneği'ni  Ata’nın huzurunda yalnız bırakmadı
Ege Makedonya Göçmenleri Derneği en önemli ziyaretini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Makedonya göçmenlerinin tarihi ve kültürel mirasını sonraki nesillere aktarmak için yoğun çaba harcayan dernek yöneticileri kurumsal ziyaretlere hız verirken..

GÜNBOYU / YUSUF AKKAVİM

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği en önemli ziyaretini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Makedonya göçmenlerinin tarihi ve kültürel mirasını sonraki nesillere aktarmak için yoğun çaba harcayan dernek yöneticileri kurumsal ziyaretlere hız verirken Ankara’da en önemli ziyareti gerçekleştirdiler bu ziyarete İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı İbrahim Alagöz de katılım sağladı.

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna çıktılar. Çelenk bırakan yöneticiler Anıtkabir defterine yazdıklarıyla da gerçek bir cumhuriyet sevdalısı olduklarını bir kez daha gösterdiler.

‘’Kurduğunuz Cumhuriyetin ilkelerine bağlı olmayı değil demokrasi, hukuk ve adaleti de öğrettiniz. Çağdaş bir ülke olarak daima ileri bakmayı öğrettiniz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’’ yazdılar.

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği çağdaş bir ülke yolunda kültürel birikimlerini yaşatmaya devam edecek diyen dernek yöneticileri ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar