Mehmet Aslan gelen hesaba isyan etti!

Mehmet Aslan gelen hesaba isyan etti!
Mehmet Aslan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda üç kişi yedikleri yemeğin faturasını paylaştı. Aslan, ödenen paraya isyan etti.

İYİ Partili Mehmet Aslan sosyal medya hesabından bir fatura paylaştı. Son dönemlerde fahiş fiyat artışı görülen gıda sektöründeki örneklerden biri de Mehmet Aslan’dan geldi. Aslan, yedikleri yemek sonrası gelen faturayı yayınlayarak tek tek fiyatları takipçileriyle paylaştı.

Şehir dışından misafirleri geldiğini belirlen Aslan, boğazda bir balıkçıya gittiklerini ve üç kişi yedikleri yemeğin toplam 10 bin lira olduğunu söyledi.Yemekte alkol olmadığını belirten Aslan, gelen hesap için 'ayıptır' dedi.

tweet.jpg

Sosyal medya aracılığıyla gelen hesaba isyan eden Aslan, ‘bu parayı ne kirayla ne de zamla açıklayabilirsiniz’ diye tepki gösterdi.

3 KİŞİ ALKOL YOK, BARBUN VE MEZELER...

İstanbul’a gelen misafirlerini balık yemek için boğaza götüren Aslan, sosyal medyadan şu mesajı paylaştı:

Şehir dışından misafirlerim geldi, boğazda balıkçıya gittik. 3 kişi alkol yok, 3 porsiyon barbun ve mezeler. Toplam hesap 10 bin lira geldi… Bu parayı, ne kirayla ne de zamla açıklayabilirsiniz! Ayıptır! (İstanbul’a gelen boğazda balık yemek ister, başka seçeneğimiz yok)

mehmetaslan.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar