Bu rakamlar hiçbir yerde yok! İşte AKP'nin anketinden çıkan akıl almaz sonuç

Bu rakamlar hiçbir yerde yok! İşte AKP'nin anketinden çıkan akıl almaz sonuç
Seçimlere az bir süre kala hem araştırma şirketlerinden hem de partilerden anket sonuçları gelmeye devam ediyor. AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, yaptırdıkları seçim anketlerinde birinci sırada çıktıklarını belirterek yer aldıkları oy aralığını da açıkladı ve "Yukarıya doğru ilerleyeceğini düşünüyorum" dedi.

Açıklanan hemen her ankette büyük oy kaybı yaşadığı görülen iktidar, sıklıkla ''Anketlere inanmıyoruz'' demeçleri veriyor.

Buna rağmen açık ara en çok anket yaptırdığı bilinen AKP, eline ulaşan son anket sonuçlarını paylaştı. Parti adına demeç veren  AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, partisinin oy oranını vererek, ''''Cumhur İttifakı oylarını biraz daha yükseltecek. Ben ayrıca bir şey daha yaptırıyorum. Sadece ekonomik verileri kullanarak, vatandaşa siyasete bir şey sormuyorum. Ekonometrik verilerle bir analiz yaptırıyorum. Siyasi soru yok. Yeni bir modelleme bu ve hiçbir yerde yok. İlginç bir şekilde seçim sonuçlarını olduğu gibi veriyor. O da aralık ayını gösteriyor'''' dedi.

ANKETLERDE YÜZDE 30 ALTI

Hükümet partisinin ağustos ayı içerisinde paylaşılan çok sayıdaki ankette yüzde 30 bandı ve altında yer aldığı görülürken, partisi adına anket açıklayan Mustafa Şen''in verdiği rakam duyanları şaşırttı.

Mustafa Şen''in verdiği anket sonuçları şöyle:

''''Bir tanesi 36 küsur buluyor, bir tanesi 37, diğeri de 37 küsur buluyor. Bu sıralar 36-38 aralığındayız" diye konuştu. Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın oy oranına değinirken ise "45''e yakın oy alıyor. En yakınındakine 2-2,5 kat fark atıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar