Bu karışımı içen hastalık nedir bilmiyor: Soğuk algınlığının baş düşmanı gripsavar içeceği

Bu karışımı içen hastalık nedir bilmiyor: Soğuk algınlığının baş düşmanı gripsavar içeceği
Kış mevsiminin taze meyvelerinin karıştırılması ile yapılan gripsavar içeceğini içen hasta olmuyor. İşte soğuk algınlığının baş düşmanı gripsavar içeceğinin hazırlanışı...

Gripsavar adı verilen ve mevsim meyvelerinden hazırlanan atom içeceği, gribal enfeksiyonlardan korunmada ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde etkili olduğu bilinmektedir. Nar, portakal, limon, greyfurt, havuç gibi meyvelerin doğal olarak bulunduğu bu içecek, C vitamini ve fitokimyasallar gibi içeriklerle bağışıklık sistemini desteklemektedir.

Kahramanmaraş'ta halkın büyük ilgi gösterdiği bu içeceği hazırlayan esnaflar, artan talepleri karşılamakta zorlanmaktadır.

20240217aw143646-0.jpg

Gripsavar atomunun bağışıklık sistemini güçlendiren etkilerine dikkat çeken esnaf Ökkeş Kaplan, doğal içeceği tercih edenlerin sayısının her geçen gün arttığını belirtmektedir. Kaplan, içeceğin içeriğinin ilaçlardan daha uzak ve doğal olduğunu vurgulayarak, antibiyotik yerine gripsavara yönelmenin önemini vurgulamıştır.

Kaplan, gripsavar içeceğinin içerisinde nar, portakal, limon, greyfurt ve havuç gibi kış ayı meyvelerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca kış aylarında salgın hastalıkların artması ile birlikte doğal bir antibiyotik görevi gördüğünün de altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar