Böyle usta görülmedi! Elindeki küreği stetoskop gibi kullandı, su borusunu buldu

Böyle usta görülmedi! Elindeki küreği stetoskop gibi kullandı, su borusunu buldu
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) çalışanları, su borusu tespiti için sıradışı bir yöntem kullanarak dikkatleri üzerine çekti. İSKİ'nin deneyimli personellerinden biri, su borusunu bulma konusunda ustalığını konuşturarak olağanüstü bir yetenek sergiledi. O anlar ise bir vatandaş tarafından kayda alındı.

İSKİ çalışanı, adeta bir stetoskop gibi kullandığı küreğiyle su borusundan geçen suyun sesini dinleyerek nokta atışı bir tespit gerçekleştirdi. Bu olağanüstü yeteneğiyle meslektaşları arasında dikkat çeken usta , su borusunu bulma işlemini inanılmaz bir ustalıkla gerçekleştirdi. İSKİ'nin görevli personeli, bu sıra dışı yöntemle su borusunu tespit ettiği anları bir vatandaşın kaydına aldı.

Vatandaş, kaydettiği görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşarak, "İSKİ'de görevli İsmail abi asfalt altından geçen içme suyu borusunu bu şekilde bulduğunu iddia ediyor. Abi, küreği stetoskop gibi kullanarak dinleme yapıyor, gerçekten şaşırtıcı!" şeklinde ifadelerle paylaşımda bulundu. Video kısa sürede viral hale gelerek, kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü.

tt.jpg

tty.jpg

u7u.jpg

uutg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar