Böyle pişkinlik yok! Kaza yapıp polise ve gazetecilere küfürler savurdular

Böyle pişkinlik yok! Kaza yapıp polise ve gazetecilere küfürler savurdular
Denizli'de kaza yapan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler savurdu, ardından taş atmak istedi.

Denizli'de Merkezefendi ilçesi Başkarcı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gece saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada ters yönde gitmekte olan 20 AIE 106 plakalı otomobil, sürücüsünün manevra yapacağı esnada yolun sağındaki dereye uçtu. O esnada çevrede bulunan vatandaşlar yardıma koşup, bir yandan da durumu polise bildirdi. Meydana gelen kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan 1'i erkek 4 kişi, deredeki otomobilden çıkabilmeyi başardı.

KAZAYA YARDIM ETMEK İÇİN GELENE DE SALDIRDILAR!

Kazaya yardım etmek için gelen 1 kişiye de kazazedeler saldırdı. Bunun yanı sıra kaza anı, otomobildekilerin araçtan çıkmaları ve yardım etmek isteyen kişiye saldırı ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Daha sonra kazazede 4 kişi, olay yerinden yürüyerek uzaklaşmak istedi. Bu sırada gelen polis ekiplerine, çevredekiler kazazedelerin gittiği yönü gösterdi. Polis, 4 kazazedeyi peşlerinden gidip, durdurdu.

POLİSE VE GAZETECİLERE KÜFREDİP, TAŞ ATMAK İSTEDİ

Olay yerine gelen polis, otomobili kimin kullandığını öğrenmek istedi. Ancak kazazedeler arasındaki kadınlardan S.Ş. ile A. A. polislere küfredip, hakaretler etti.

kadinlar111.webp

Alkolün olduğu tahmin edilen ve ayakta durmakta zorlanan 2 kadın, kendilerini görüntüleyen gazetecilere de küfredip, yerden aldıkları taşları atmak istedi. Bunun sonrasında polis, müdahale edip, S.Ş.'nin elindeki taşı bırakmasını sağladı. Fakat kadın, polislere direnmeyi sürdürdü. Bunun üzerine polis, 2 kadına kelepçe takıp, gözaltına aldı.

HASTANEDEKİ KADIN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE DE SALDIRDILAR


Adli muayene için Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen 2 kadın, hastanede kadın güvenlik görevlisine de saldırıp, saçını çekti. Sağlık kontrolü sonrası 2 kadın, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar