Böyle hata olmaz! Sobayı yakmak için tiner döktü: Ortalık alev topuna döndü

Böyle hata olmaz! Sobayı yakmak için tiner döktü: Ortalık alev topuna döndü
İstanbul Maltepe'de bir atölyede ısınmak amacıyla yakılan sobaya tiner döken bir çalışan, meydana gelen patlamada cayır cayır yandı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yaralanan çalışan hastaneye kaldırıldı.

Tüyler ürperten olay önceki gün Maltepe Cevizli Mahallesi'nde yer alan alüminyum atölyesinde gerçekleşti. İş yerindeki 3 çalışan ısınmak amaçlı sobayı yaktı. Çalışanlardan Z. Ç. ise elindeki tiner dolu tenekeden bir bölümünü sobayı tutuşturmak için üzerine döktü. Bu olay sonrası soba alev aldı.

ALEV ETKİSİNİ YİTİRİNCE YENİDEN TİNER DÖKTÜLER

Sonrasında yanına bir arkadaşı da gelerek soba başında bir süre ısındı. Sobadaki alevler etkisini yitirip azalınca Z.Ç. elindeki teneke kutudan yeniden sobaya tiner dökmek istedi. Fakat bu defa bir anda büyük bir patlama oldu.

ÇIĞLIKLAR İÇİNDE CAYIR CAYIR YANDI

Çalışanlardan Z.Ç çığlıklar içinde cayır cayır yanmaya başladı. Alevlerden korunmak için atölye içinde can havliyle koşmaya başlayan Z.Ç. kendini yere bıraktı ve sonrasında iş arkadaşları müdahale etmeye çalıştı.

Verilen ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan Z.Ç. ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Z.Ç.'nin tedavisi devam ederken, yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar