Böyle canilik görülmedi! Şanlıurfa'da küçük çocuğu sokak ortasında...

Böyle canilik görülmedi! Şanlıurfa'da küçük çocuğu sokak ortasında...
Şanlıurfa'da bir çocuğun bölgedeki iş yerlerinden harçlık istemesine sinirlendiği iddia edilen Mahmut A isimli kişinin çocuğa şiddet uyguladığı anlar dehşete düşürdü.

AjansUrfa internet sitesinde yer alan habere göre; mahallede bir grup çocuk bölgedeki işyerlerine giderek ve yoldan geçen araçları durdurarak harçlık istedi. 

Yaşanılanları gören Mahmut A. isimli şahsın sinirlendiği, küçük çocuğun yanına gidip şiddet uygulamaya başladığı kameralara yansıdı. Çocuğu önce tokatlayan şahsın daha sonra çocuğu kaldırarak yere vurduğu korku dolu anlar  dehşete düşürdü.

Olayın ardından şahsın elini kolunu sallaya sallaya bir dükkana yöneldiği görülürken, yerde kalan küçük çocuk ise dakikalarca ağladı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan Mahmut A. isimli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

İfadesinde pişman olduğunu, bir anlık öfkesine yenildiğini belirten Mahmut A., hakimlik tarafından 'çocuğa karşı darp' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: AjansUrfa

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar