Boşanacakları iddia edilmişti! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bakü’de aşk tazeliyor

Boşanacakları iddia edilmişti! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bakü’de aşk tazeliyor
Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün haberleri tüm hafta boyunca gündemdeydi. Doğulu’nun İzmir'de Sezer Çakır'la samimi dansının ardından ortaya atılan iddialar gündemi yerinden sarstı. Ünlü oyuncunun hakkında çıkan iddialar sonrası çiftin ayrılacağı düşünülürken Bakü’de aşk tazelediler.

Çift geçtiğimiz gün F1 izlemek için birlikte Bakü''ye gitti. İkiliden yeni bir kare geldi. Bakü’de aşk tazelediler.

Neslihan Atagül''e sosyal medyadan sitem dolu yorumlar yapmaya devam ediyor "Gerçekleri görmen için daha ne olması lazım Neslihan?"

Kadir Doğulu''nun geçtiğimiz günlerde farklı kadınlarla dans ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan videonun yankıları sürerken çiftin boşanıp boşanmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

YENİ BİR GELİŞME YAŞANDI

Neslihan Atagül''ün annesi Perihan Çıtlak''ın kızının ayrılacağını açıkladığı iddia edilse de çift dün akşam Bakü''ye uçtu.

Gelişmelerin ardından dün akşam saatlerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu havalimanında Bakü''ye giderken görüntülendi.

Neslihan Atagül''ün boşanmaya karar verdiği iddia edilse de güzel oyuncu eşi ile Bakü''ye uçarken gayet keyfi yerinde görünüyordu.

İhanet gecesi sonrası Neslihan Atagül''den boşanma açıklaması beklenirken bakın o ne paylaştı! Eşi Kadir Doğulu ile Bakü''ye giden Neslihan Atagül''den siyah beyaz ayna pozu geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar