Borsa İstanbul'da dün en çok kazandıran hisseler belli oldu! İşte yatırımcıların takip ettiği o hisseler

Borsa İstanbul'da dün en çok kazandıran hisseler belli oldu! İşte yatırımcıların takip ettiği o hisseler
Borsa İstanbul'da en çok kazandıran ve dikkat çeken hisseler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte o hisseler listesi...

Dün BIST 100 endeksi, güne kısmi bir yükselişle başlasa da gün içinde artan satışlarla karşılaşarak yaklaşık %1'lik bir düşüşle 7.650 puan bandında kapanış yaptı.

Sektörel olarak değerlendirildiğinde, metal sektörü %3'lük kayıpla en fazla gerileyen sektör oldu. Turizm, mineral ve faktöring sektörleri de düşüş yaşayan diğer sektörler arasında yer aldı. Tek artış gösteren sektör ise kapanışa doğru orman sektörü oldu. Ana sektörlerde ise mali %1, sınai %1,8 ve hizmetler %1,3 oranında düşüş yaşandı.

Investing'in verilerine göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler şunlardı: ISKUR, QNBFB, ISATR, BAYRK, SODSN, SELGD, YBTAS, ISGSY, QNBFL, DOFER.

En çok kaybettiren hisseler ise şöyle sıralandı: EGGUB, GUBRF, ISBTR, SAMAT, DERHL, ATSYH, SUMAS, KLNMA, EKIZ, KUVVA. Bu hareketlerle hisse senetlerindeki günlük performans, çeşitli sektörlerde farklılıklar gösterdi. Yatırımcılar için, piyasa hareketlerini yakından takip etmek ve portföylerini dengeli bir şekilde yönetmek önemli olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar