Boran'ın fotoğrafları tıklanma rekoru kırdı

Boran'ın fotoğrafları tıklanma rekoru kırdı
Amerika'da yaşayan ve okuyan ödüllü fotoğraf, video sanatçısı İbrahim Boran'ın, başarıları her gün artıyor. https://unsplash.com adlı uluslararası üne sahip fotoğraf sitesinde yayınlanan fotoğrafları son 4 yılda 23 milyon defa tıklandı.

Çok sayıda yerli, yabancı haber ajansı, dergi, TV, gazete, haber siteleri Boran''ın fotoğraflarını kullandı.

Amerika''da New York''ta 8 ay önce yapılan, 2 bin kişinin katıldığı fotoğraf yarışmasında, 2. olup bin 500 dolar ödül kazanan. TRT de "Türkiye''ye Gururu Yaşattı" KJ si ile 11 defa haber olan, genç fotoğraf ve video sanatcısı İbrahim Boran''ın bu haberi sosyal medya da binlerce defa seyredildi.


İbrahim Boran, 2 bin kişinin katıldığı fotoğraf yarışmasında 2. olma başarısını gösterdi. Bu başarı Boran''a bin 500 dolar ödül kazandırdı.

Amerika''nın New York şehrinde 102 katlı Empire State Binası''nın fotoğraf yarışmasında Türk fotoğraf ve video sanatçısı İbrahim Boran 2. (first runner-up) oldu.

EN BÜYÜK İŞ MERKEZİ
New York, Manhattan, Fifth Avenue''de 33. ve 34. caddelerin arasında yer alan Empire State Binası, bin şirket, 21 bin çalışanı ve 443,2 metre yüksekliği ile, dünyanın en büyük iş merkezleri arasında.

Empire State Binası 102 katlı olup, 1576 merdiven basamağına sahip. Yüksekliği 381 m, anten ile beraber 443,2 metre.

6.500 penceresi, 73 asansörü bulunan Empire State Binası''nın zemininden 102''nci kata 1.860 basamağa sahip merdivenle ulaşmak da mümkün. Binada kullanılan boruların toplam uzunluğu 113 km, kabloları ise 760 km. En yoğun zamanlarda aynı anda 3.400 işçinin çalıştığı projenin inşaatı 13 ay gibi (tam olarak 410 gün) rekor bir sürede tamamlandı.

MEZUN OLDU
Ödüllü video ve fotoğraf sanatçısı İbrahim Boran, New York da okuduğu üniversiteyi üstün başarı ile bitirdi. Mezuniyet töreninde 2 ayrı madalya aldı.

Törene Biyolog ve kanser araştırmacı annesi Vasfiye Goca, Türkiye''den giden halası,yakın dostları ile katılan İbrahim Boran, herkese yeni bir gururu yaşattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar