Bomba iddianın perde arkası: Nihat Özdemir’in istifası engellendi!

Bomba iddianın perde arkası: Nihat Özdemir’in istifası engellendi!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa edeceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Özdemir’in istifayı düşündüğü fakat bu talebin hükümet cephesinde kabul görmediği öğrenildi.

GÜNBOYU ÖZEL - Türkiye Süper Ligi’nde şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, gündeme TFF cephesinden bomba gibi bir iddia düştü. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in, son dönemde artan eleştiriler nedeniyle istifa kararı aldığı iddia edildi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "TFF Başkanı değişiyor" diye yazdı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuya ilişkin resmi açıklama gelmedi.

İSTİFASI GERİ DÖNDÜ!

Günboyu’nun edindiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in kendini daha fazla yıpratmamak adına istifa kararı aldığı ancak bu kararın hükümet cephesinden geri döndüğü öğrenildi.

Özdemir ve yönetimi, göreve 1 Haziran 2019’da başlamıştı.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞI FENERBAHÇE

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibine en çok eleştiri daha önce asbaşkanlığını yaptığı Fenerbahçe üzerinden geliyor. Özdemir’in Fenerbahçeli olduğunu saklamadığı ancak kendisine yönelik eleştirilerden de rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

İşte o paylaşım:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar