Bomba iddia! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti

Bomba iddia! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun istifa ettiği yönünde iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Ağaoğlu istifa kararı aldığı hatta dilekçesini imzaladığı öne sürüldü.

Fanatik Gazetesi''nden Umut Eken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu''nun istifa ettiğini ileri sürdü. TRT Spor''da yer alan bilgiye göre ise, Trabzonspor''un Genel Kurul kararını bugün açıklaması bekleniyor.

Umut Eken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa kararı aldı. Ağaoğlu istifa dilekçesini yazıp, imzaladı" dedi.

Eken, şöyle devam etti:

"Ahmet Ağaoğlu, yönetimden bazı isimlerin ‘Olağanüstü kongreye gidelim’ önerisinin ardından, ‘Yeterli 9 imzayı toplayın. Ben bırakıyorum. Herkesin önü açılsın’ karşılığını verdi.

Trabzonspor yönetimi, 9 imza ile ‘Olağanüstü kongreye gidelim’ kararı aldığı anda Ağaoğlu istifa dilekçesini sunacak. Ağaoğlu’nun kararı net. Geri dönüşü yok. Kesin bırakıyor. Asbaşkan Ertuğrul Doğan başkanlık için adaylık çalışmalarına başladı bile!

‘Olağanüstü kongre’ talebinin Ertuğrul Doğan’dan geldiği bilgisi var. Doğan’ın gerekçesi, ekonomik sebepler. Lakin ekonomik sebeplerin tamamı yapılan transferlere rağmen ligde ve Avrupa’da yarıştan kopulmuş olması.

Abdullah Avcı’nın görev döneminde hocanın istediği transferlerin neredeyse tamamı yapıldı. Avcı bu dönemde en büyük desteği Ertuğrul Doğan’dan buldu. Doğan’ın 10 milyon euro civarında kasa kolaylığı sağladığı biliniyor. “Ekonomik olarak çıkmazdayız” diyen de Doğan!

Ertuğrul Doğan’ın, Abdullah Avcı’dan yana tavır alması ve her transfer için ısrarcı olması ‘en kötü senaryo’da karşılık bulmuş gibi. Sportif başarı gelmeyip, Avrupa gelirlerinden mahrum kalınması yatırımları karşılıksız bıraktı.

Bu noktada Ertuğrul Doğan’ın başkan olup, ekonomiyi düzene sokmaktan başka çaresi yok. Elbette asbaşkan olduğu dönemdeki kadar Abdullah Avcı’ya yol verir mi, orası da tartışılır. 10 milyon euro alacağı varken, daha fazla para harcar mı, soru işareti. Bir başka konu Nevzat Aydın,  geniş sorumluluklar almak kaydıyla yönetime girebilir ancak kasa kolaylığı sağlar mı? Zira halen kulüpten alacağı 2 milyon Euro civarında. Tek bir gün bile parasını talep etmedi. Alacağını öteler ama daha fazlasını verir mi?

Diğer yandan Nevzat Aydın yetenek keşfine inanan, üreten ve pazarlayan, scout ekipleriyle çalışan, futbol endüstrisinin modern stratejilerine, en önemlisi Trabzonspor’un potansiyeline inanan bir isim. Aydın, Avcı “Şu transfer lazım” dediğinde, “Hoca altyapıda bak bu var” der! Transfer isteyen Abdullah Avcı ile ‘üretelim’ diyen Nevzat Aydın’ı koordine etmek, muhtemel başkan Ertuğrul Doğan’ı zorlayabilir. Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı ve Trabzonspor’u çok zorlu bir süreç bekliyor!"

BUGÜN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Gazeteci Umut Eken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu''nun istifa kararı aldığını öne sürdü. TRT Spor''da yer alan habere göre ise, Trabzonspor''un Genel Kurul kararını bugün açıklaması bekleniyor.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar