Trabzonspor'da kötü gidişat seçim getirdi: İşte sandık tarihi

Trabzonspor'da kötü gidişat seçim getirdi: İşte sandık tarihi
Geçen sene şampiyon olmasına karşın bu sezon yarıştan erken kopan Trabzonspor'da alınan kötü sonuçlar sandık getirdi. Bordo-mavili kulüpten alınan bilgilere göre, 18-19 Mart tarihlerinde sandığa gidecek. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa seçim 25-26 Mart'ta yapılacak.

2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve uzun bir hasrete son veren Trabzonspor''da işler bu sene istendiği gibi gitmiyor. 

Trabzonspor''da bu sezonki kötü sonuçların ardından seçimli olağanüstü genel kurul kararı alındı. Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde toplanan yönetim kurulundan seçim kararı çıktı.

SANDIK TARİHİ AÇIKLANDI

18-19 Mart''ta yapılması planlanan başkanlık seçiminde yeterli çoğunluk olmazsa seçim 25-26 Mart''ta yapılacak.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor''dan yapılan açıklama şu şekilde: "Tüzüğümüzün 30. maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu''nun aşağıdaki gündemle 18-19 Mart 2023 tarihlerinde "Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon" adresinde saat 09.00''da yapılmasına, Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 25-26 Mart 2023 tarihlerinde "Hayri Gür Spor Salonu Trabzon" adresinde 09.00 ? 16.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar