Trabzonspor camiasında şok gelişme! Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı açıkladı: Ahmet Ağaoğlu'na soğuk duş

Trabzonspor camiasında şok gelişme! Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı açıkladı: Ahmet Ağaoğlu'na soğuk duş
Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı, Trabzonspor Kulübü ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu. Sarı, Hasan Fehmi Bayraktar'ın Trabzonspor Kulübü aleyhine Genel Kurulun iptali ve birçok konuda alınan kararlar ile mali bütçenin ibralarının iptali için dava açtığı söyledi.

Bordo-mavili kulübün Divan Üyesi ve zaman zaman sert çıkışlarıyla gündeme gelen camianın önemli isimlerinden Hasan Fehmi Bayraktar; Trabzonspor Kulübü aleyhine Genel Kurulun iptali ve birçok konuda alınan kararlar ile mali bütçenin ibralarının iptali için dava açtı.

Davanın evrakların tamamlanmasının ardından birkaç hafta içinde görüleceği öğrenildi. Geçmişte İstanbul 1967 Trabzonsporlu Genç İş Adamları Derneği Başkanı da olan Hasan Fehmi Bayraktar; Faruk Özak dönemi başta olmak üzere camiadaki yanlışları seslendirmesiyle tanınıyor.

Divan Kurulu Üyesi olarak sorumluluğunun gereğini yerine getirdiğini ifade eden Hasan Fehmi Bayraktar; 18 Aralık 2022''deki Trabzonspor Genel Kurulu''nda ibraya ret cevabı vermiş ve kürsüde "Trabzonspor soyuluyor" diyerek büyük yankı uyandırmıştı.

Futbolun nöbetçi yazarı Tansu Sarı''ya açıklamalarda bulunan Hasan Fehmi Bayraktar "Dava sonrası kazanan Trabzonspor olacak" derken; deprem felaketi dolayısıyla Gaziantep FK ve Hatayspor''un ligden çekilmeleriyle ilgili olarak da "İki takımın da birçok futbolcuları çeşitli kulüplere gitti ve etik dışı bir durum yaşandı.. Trabzonspor olarak biz de Gaziantep FK''dan Lazar Markovic''i kadromuza kattık. Adalet için Gaziantep FK ve Hatayspor''un geçmiş maçları yok sayılmalıdır. Süper Lig''de şampiyon ve küme düşecek takımlar 6''şarlı 2 grup halinde  play-off ve play-out sistemleriyle belirlenmelidir" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar