Binali Yıldırım'dan 'sandıkta terör örgütleri de olacak' çıkışı!

Binali Yıldırım'dan 'sandıkta terör örgütleri de olacak' çıkışı!
AKP'li Binali Yıldırım, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili iktidarın muhalefete yüklendiği "terör" suçlamasına daha da ileriye taşıyarak “Seçimde ilk defa terör örgütleri de sandığa geliyor.” ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılacak kritik seçime 5 gün kala iktidarın muhalefet hakkındaki söylemlerindeki kışkırtıcı hava ağırlığını hissettirmeye başladı.

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın Ankara Yenimahalle'de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler dikkat çekti. Yıldırım, Erdoğan’ı rekor oyla yeniden cumhurbaşkanı seçtirmek için destek istedi.

"İLK DEFA TERÖR ÖRGÜTLERİ DE SANDIĞA GELİYOR"

Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerinin önemini vurgulayarak "Pazar günü yapılacak seçimde ilk defa terör örgütleri de sandığa geliyor. Uğruna 40 bin şehit verdiğimiz on binlerce sivil ve masum vatandaşımızı kaybettik. Terör örgütleri PKK’sı, PYD’si, YPG’si, FETÖ’sü, yetmez. Bunların arkasında iplerini ellerinde bulunan bulunduran emperyalist ülkeler hep bir ağızdan 'Kemal Bey'e destek olun' diyor. Sen bizi aptal mı sanıyorsun? Eğer terör örgütüne karşıysanız terör örgütünün temsilcileriyle oturup bu desteğin şartlarını ne konuştuysanız bunu da millete açıklayacaksınız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Öne Çıkanlar