Binali Yıldırım'dan oğlu Erkam Yıldırım hakkında yeni açıklama

Binali Yıldırım'dan oğlu Erkam Yıldırım hakkında yeni açıklama
Sedat Peker'in Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili "oğlu kirli para trafiği için Venezuela'ya gitti" iddiasından sonra AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım dün akşam açıklama yaparak Peker'in iddialarını yalanlamıştı. Yıldırım bugün Cüneyt Özdemir'e yeni açıklamalarda bulundu.

Dün akşam saatlerinde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sedat Peker'in Youtube videosunda oğluyla ilgili iddialarına karşı "Kesinlikle iftiradır, yalandır, çamur atanın kendi elleri kirlenir" açıklamasını yapmıştı. Yıldırımdan yeni açıklama geldi. Cüneyt Özdemir "Bir gazeteci olarak bana yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum" diyerek Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Binali Yıldırım, oğlu Erkam Yıldırım’ın Venezuela’da bulunması hakkında " Venezuela'yı biraz meraktan, biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini" açıklaması yaptı.

Özdemir'in Binali Yıldırım görüşmesine dair paylaşımı şöyle:

"Biraz önce Sayınn Binali Yıldırım telefonla aradı ve oğlu ile ilgili Venezuella gezisine dair yanlış bir algı oluşturulduğunu belirtti. Oğlunun Venezuella'yı biraz meraktan biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini söyledi.

Heyetten ayrı gayrı Resmi olarak geziye katıldığını kendi imkanları ile kovid ile mücadelede kullanılacak malzeme götürdüğünü (başka ülkelere ziyarete gittiğinde de götürüyormuş) ayrıca çeşitli hayır işlerinde de bulunduğunu belirtti.

Venezuella'daki hayır işlerini ise prensip olarak (genelde) söylemeyi uygun görmedikleri için açıklamasında özellikle belirtmediğini ve diğer açıklamalarla herhangi bir çelişki olmadığını da ekledi.''

cuneyt1-001.jpgcuneyt-ozdemir2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar