Eskişehir'de kan donduran cinayet! Defalarca bıçakladı...

Eskişehir'de kan donduran cinayet! Defalarca bıçakladı...
Eskişehir’de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan 25 yaşındaki Tuğçe Can, evinin apartman boşluğunda henüz kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından vahşice boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Henüz kimliği tespit edilemeyen kişi tarafından saldırıya uğrayan Tuğçe Can, olay yerinde yaşamını yitirirken kaçan zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.

POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARANIYOR

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 5 katlı bir binada otura Can, özel bir huzurevinde yaşlı bakım teknikerliği yapıyordu. Sabah 08.30 sıralarında işe gitmek için evinden ayrılan Tuğçe Can iddiaya göre evinin apartman çıkışında saldırıya uğradı.

Kimliği tespit edilemeyen saldırgan Tuğçe Can''ı boğazından, karnından ve sırtından çok kez bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tuğçe Can´ın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında apartman ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, katil zanlısını yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar