Pusu kurup vahşice öldürmüştü! Tuğçe'nin cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi…

Pusu kurup vahşice öldürmüştü! Tuğçe'nin cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi…
Eskişehir’de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan 25 yaşındaki Tuğçe Can, sevgilisi tarafından 10 bıçak darbesiyle vahşice öldürülmüştü. Dehşet veren olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte olayla ilgili tüm detaylar…

Tuğçe Can’ı öldürmekle suçlanan ve içtiği fare zehri nedeniyle hastanede tedavi gören Onur K., taburcu edilmesinin ardından ifadesi alınarak adliyeye sevk edildi.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 5 katlı bir binada oturan Can, özel bir huzurevinde yaşlı bakım teknikerliği yapıyordu. Sabah 08.30 sıralarında işe gitmek için evinden ayrılan Tuğçe Can, evinin apartman çıkışında eski sevgilisinin saldırısına uğrayarak boğazından, karnından ve sırtından bıçaklanarak vahşice öldürüldü.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay yerinde hayatını kaybeden genç kadının, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Onur K.’nın fare zehri içerek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Yunus Emre Devlet Hastanesi''nde tedavisi tamamlanan Onur K., hastaneden taburcu edildi.

İfadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen zanlı gazetecilerin ''Tuğçe''yi neden öldürdün?'' sorusuna cevap vermedi.

10 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''nde yapılan ön otopsi raporuna göre, Tuğçe Can''ın 10''dan fazla bıçak darbesi sonucu öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar