Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, yalnızlık tatilinde...

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, yalnızlık tatilinde...
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Bestemsu Özdemir, Bodrum'da yalnız tatil yapıyor. Tek başına tatil yapan Bestemsu Özdemir, plajda siyah bikinisiyle görüntülendi.

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğmiz günlerde Bodrum Gündoğan''da yalnız başına tatil yaparken görüntülendi. 30 yaşındaki oyuncu plajda telefonuyla oynarken görüntülendi. Plaj kombinini güneş gözlüğü ile tamamlayan oyuncu, basın mensuplarını fark edince üzerine elbise giydi.

Bestemsu Özdemir tek başına plajda - Magazin Haberleri - Bursadabugun.com

"BU SEFER ARADIĞIM AŞKI BULDUM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda mobilya üreticisi Serkan Mehmet Durdu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında ilk kez sevgilisiyle görüntülenmişti. "Aşktan yana yüzüm gülmüyor" açıklamasını yapan Bestemsu Özdemir, "Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncu tek başına tatilde! - 24 Bursa

"MUTLU OLAMIYORUM"

Oyuncu, daha önce muhabirlerin "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Gitmiyor." yanıtını vermişti. Bestemsu Özdemir, ardından, "En çok dert yakındığım konu benimle alakalı olmaması... Ne yazık ki ilişki konusunda mutlu olamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bestemsu Özdemir tatilde - Magazin Haberleri

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar