Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti: Magazin dünyasının acı günü

Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti: Magazin dünyasının acı günü
Türk prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri, Best Model Türkiye'nin kurucusu olan Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.

'Best Model Of Turkey' yarışmasını yapan Erkan Özerman, pankreas kanserine yakalandığını ve kanserin karaciğerine yayıldığını duyurmuştu.

ACI HABER GELDİ

Bir süredir tedavi gören Erkan Özerman hayatını kaybetti. Özerman'ın vefatını Film-San Vakfı açıkladı. Yapılan açıklamada, "Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadeleri kullanıldı.

Erkan Özerman "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" sözlerini kullanmıştı.

1707842824079-en-son-ozel-haber-psd-si-3.jpg

MAGAZİN DÜNYASINA BİRÇOK İŞİM KAZANDIRMIŞTI

Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Güzide Duran, Esin Moralıoğlu ve Deniz Akkaya gibi önemli isimleri gösteri dünyasına kazandırmıştı.

erkan-ozerman-hakkindaki-taciz-iddialarina-bir-yenisi-daha-eklendi-1634928906.png

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi ve Paris Siyasal Okulu'nda eğitim gördü.

Çeşitli gazetelerde sinema ile tiyatro eleştirmenliği ve magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevi yaptı.

1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanlık görevlerini yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar