Beşiktaş'ta dikkat çeken ev ilanı: "Biri sevabına şurayı kiralasın ne olur"

Beşiktaş'ta dikkat çeken ev ilanı: "Biri sevabına şurayı kiralasın ne olur"
Korkusuz yazarı Can Ataklı, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan bir ev ilanının fotoğrafını çekip köşesinden paylaşarak ilginç çağrıda bulundu.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan ve 8 aydır durduğunu iddia ettiği ev ilanıyla ilgili okuyucularına çağrıda bulundu.

Ataklı, birinci köprüye Avrupa yakasından girerken sol taraftaki ilanla ilgili, “Ne olur biri şurayı kiralasın artık, biz de her gün bunu görmek zorunda kalmayalım.” ifadelerini kullandı. 

basliksiz-3.jpg

İşte Ataklı'nın yazısından o bölüm:

Biri sevabına şurayı kiralasın ne olur
Fotoğrafta görülen ilan nereden baksanız 8 aydır duruyor.

Beşiktaş Portakal Yokuşu’nda bir yer burası.

Birinci köprüye Avrupa yakasından girerken sola baktığınızda görülüyor.

9 aydır her geçişte gözüme takılıyor.Korona nedeniyle sokağa çıkma yasağı sırasında yol bomboş olduğu için durup fotoğrafını çekmiştim.

Ancak gazetedeki arkadaşlar resmin kalitesinin çok düşük olduğunu, büyütemediklerini söylediler; bu nedenle daha önce yayımlayamadım.

Geçenlerde bu kez çok sıkışık trafikte dur-kalk giderken yine gözüme takılınca YouTube videolarını da çektiğim yeni telefonla çektim bu fotoğrafı.

Pankartı yazıp asan hiç okumadı mı yoksa üşenip de mi değiştirmiyor bilmiyorum, ama diyorum ki “Ne olur biri şurayı kiralasın artık, biz de her gün bunu görmek zorunda kalmayalım.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar