Alex Teixeira ile yollar ayrıldı

Alex Teixeira ile yollar ayrıldı
Geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı yıldız ile ipler koptu. Alex Teixeira'nın Beşiktaş kariyeri sona eriyor.

Spor Toto Süper Lig''de geçen sezonu 6. sırada bitiren Beşiktaş''ta performansıyla tartışma konusu olan Alex Teixeira ile yollar ayrıldı.

Brezilyalı oyuncu ile bir araya gelen siyah beyazlılar, "Ya karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshedelim ya da indirim yap" teklifinde bulundu.

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Beşiktaş, bu sezonun kadrosunda düşünülmeyen Alex Teixeira ile sözleşmeyi feshetme konusunda el sıkıştı. Geçen sezon bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı oyuncu, beklentilerin oldukça uzağında kalmıştı.

Siyah beyazlı yönetim, avukatıyla birlikte kulübe gelen Teixeira ile görüşerek, oyuncuyu bonservisini bedelsiz olarak vererek sözleşmeyi feshetme konusunda ikna etti. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Brezilyalı oyuncu ile yollar tamamen ayrılacak.

BEŞİKTAŞ''TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, siyah beyazlı formayı terleten Alex Teixeira''ya teşekkür etti.

Beşiktaş''tan yapılan açıklama şöyle: Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlayış gösteren Alex Teixeira’ya hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar