Beşiktaş'ta flaş haber: Unutulamayan isim geri dönüyor!

Beşiktaş'ta flaş haber: Unutulamayan isim geri dönüyor!
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Alman golcü Mario Gomez'in yeniden siyah beyazlı kulübe döneceği iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. Beşiktaş'ta sportif direktör olması beklenen Gomez hakkında konuşan Başkan adayı Fuat Çimen, projelerini anlattığı söyleşide Mario Gomez ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Beşiktaş''ta başkan adayların Fuat Çimen, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Bir dönem siyah beyazlı formayı terleten usta golcü Mario Gomez ile görüştüğü açıklayan Çimen, projelerine dair diğer detayları da paylaştı.

Başkan adaylarından Fuat Çimen, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte Siyah Beyaz Düşünce Platformunun düzenlediği organizasyonda gerçekleştirmek istediği projeleri açıkladı. Şişli Tiyatrosu''nda düzenlenen toplantıda göreve gelmesi halinde radikal değişiklikler yapacaklarının sinyallerini veren Çimen ve ekibi, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

BİRDEN ÇOK İSİM ZİKRETTİ

Etkinlikle söz alan yönetim kurulu adaylarından Ercüment Meriç Öztürk''ün, sportif direktörlük görevine ilişkin sözleri geceye damga vurdu:

Sportif direktörlük için Mario Gomez ile görüştük. Michael Reschke ve Frankfurt''ta görev alan Ben Manga gibi isimlerle de temas kurduk. Tamamen profesyonel bir futbol yönetimine ihtiyacımız var. Guti, Gomez, Amokachi, Ferdinand, Pepe, Zago gibi dünya çapında şöhret ve tecrübeye sahip eski oyuncularımızın da tecrübelerinden yararlanacağız.

135 MİLYON DOLAR

Beşiktaş''ın mali durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan başkan adayı Çimen ise dijital varlıklara yönelik bir adım attıklarını belirtti:

Birçok büyük Avrupa kulübü coin, taraftar token ve NFT gibi dijital varlıklarla büyük bir gelir elde ediyor. Biz de uluslararası bir dijital varlık firması ile NFT hariç 135 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardık. Söz konusu firmayla 6 Mayıs 2022 Cuma günü bir gizlilik anlaşması imzaladık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar