Valerien İsmael, istediği iki forveti açıkladı

Valerien İsmael, istediği iki forveti açıkladı
Gol yollarında yaşanan tıkanmayı aşmak isteyen Beşiktaş, teknik direktör Valerien İsmael'in direktifleri doğrultusunda bir pivot, bir hareketli forvet olmak üzere iki golcü transferi için kolları sıvadı. Siyah beyazlıların gündeme aldığı isimlerden birisi Trabzonspor'da gösterdiği etkili performans ile dikkat çeken Sörloth olurken, Jackson Muleka adı da gündeme geldi.

Sezon sonuna gelinirken, Beşiktaş''ta gündem gol yollarında yaşanan sorun. Kasımpaşa yenilgisi sonrası takımda bir golcü sorunu olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in gelecek sezon için yönetimden bir pivot bir de hareketli forvet istediği öğrenildi. Ismael’in gönlündeki pivot forvet için ilk aday Alexander Sörloth olurken, hareketli golcü adayı ise Kasımpaşa’dan Jackson Muleka.

Bu sezon kiralığı Real Sociedad’da da beklenen etkiyi yapamayan Sörloth ile Standard’dan kiralık gittiği Kasımpaşa’da büyük çıkış yakalayan Muleka için yönetimin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

BEŞİKTAŞ''A İKİ GOL ATMIŞTI

Kasımpaşa’nın devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Jackson Muleka, lige damga vurmaya devam ediyor. Takımının Beşiktaş ile oynadığı maçta 2 gol atan Demokratik Kongolu santrfor, Başakşehir filelerini de boş geçmedi, ligdeki gol sayısını da 12’ye yükseltti.

Daha önce Göztepe, Adana Demirspor ve Beşiktaş müsabakalarında da 2’şer gol atan Muleka, Alanyaspor, Fenerbahçe , Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük ve Başakşehir maçlarında ise birer kez fileleri havalandırdı.

Bonservisi Standard Liege’de bulunan Muleka, devre arasında Lacivert-Beyazlı takıma kiralanmıştı. Fanatik''in haberine göre; satın alma opsiyonu 3 milyon Euro olan Kongolu futbolcu için harekete geçen İstanbul ekibi, Standard Liege Kulübü’ne opsiyonu kullanacağını iletti. Paşa bu hafta içerisinde parayı yatırıp Muleka’yı resmen kadrosuna katacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar