Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları birbirine girdi: Derbi öncesi ortalık karıştı

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları birbirine girdi: Derbi öncesi ortalık karıştı
Beşiktaşlı taraftarlar, bu akşam Galatasaray ile oynanacak maçı tribünden izlemek üzere RAMS Park'a geldi. Deplasmana gelen Beşiktaşlılar ile Galatasaraylı taraftarlar arasında kavga çıktı. Polis arbedeyi güçlükle ayırdı.

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Stadyumu çevresinde saat 13.00'te toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolü eşliğinde kendilerini maçın oynanacağı stada götürecek otobüsleri beklemeye başladı. Ancak saat 15.00'te stada hareket etmesi beklenen taraftarlar, otobüslerin geç gelmesi nedeniyle yola çıkamadı. Saat 15.20 civarında otobüslerin gelmesiyle birlikte yoğunluk yaşanırken, taraftarlar aranmadan ve bilet kontrolü yapılmadan otobüslere alındılar. Taraftarların bir kısmı gelen otobüslere bindirilerek, polis kontrolü eşliğinde stada hareket etmeleri sağlandı.

besiktasli-taraftarlar-rams-parka-ulasti-fotograflar-5313-dhaphoto1.jpg

BAZI OTOBÜSLERİN CAMLARI KIRILDI

Beşiktaş Stadyumu'ndan 30 otobüsle yola çıkan Siyah-beyazlı taraftarlar, maçı tribünden izlemek üzere RAMS Park'a geldi. Taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri altından otobüslerden indirilerek gişelere doğru yönlendirildi. Bu sırada deplasmana gelen Beşiktaşlılar ile Galatasaraylı taraftarlar arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Polis arbedeyi güçlükle ayırdı.

Bu arada taraftarları taşıyan bazı otobüslerin camlarının kırık olduğu görüldü. Camı kırık olan otobüsteki taraftarlar, araçlardan indirilmedi. Camı kıran kişinin tespit edilmesi için güvenlik güçlerinin işlem yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar