Berna Laçin, 'dualarınızı bekliyorum' diyerek açıkladı

Berna Laçin, 'dualarınızı bekliyorum' diyerek açıkladı
Berna Laçin, sosyal medya hesabından beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahnelere geçici bir süreliğine ara verdiğini duyurdu

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Berna Laçin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahne hayatına geçici bir ara verme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Laçin'in Pamukkale'de gerçekleşecek olan tek kişilik oyunu "Hayal Satıcısı"nın yanı sıra, 7 Mart'ta İzmir ve 8 Mart'ta Bodrum'da sahneleyeceği oyunlar da maalesef iptal edildi.

Karar'ın haberine göre acil bir durumla karşı karşıya kalan ünlü oyuncu, ortaya çıkan ciddi omurilik sorunu nedeniyle yürümesinin dahi yasaklandığını belirtti. Laçin, hemen ameliyat olması gerektiğini ve acilen bu sürecin başlayacağını ifade etti. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve destek karşısında duygulanan Laçin, hayranlarına teşekkür ederek özür diledi.

Laçin'in bu zorlu süreçte yanında olan herkese minnettarlığını ifade ettiği açıklamasında, "Sizlerin duaları ve desteği benim için çok kıymetli. Bu süreci en kısa sürede atlatacağımı umuyorum. Hepinize sevgiler" dedi. Oyuncunun sevenleri, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileterek destek mesajları gönderiyor. Berna Laçin'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler ise merakla bekleniyor.

bernalacin.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar