Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç'in bir öğününü paylaştı! Süzülmüş resmen

Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç'in bir öğününü paylaştı! Süzülmüş resmen
Son dönemde estetik müdahaleleri ve kilo kaybıyla sık sık gündeme gelen Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından bu kez eşi Halit Ergenç ile birlikte bir öğünü takipçileriyle paylaştı. Korel, paylaşımına "Ailecek disiplinliyiz" notunu düştü.

Bergüzar Korel'in paylaştığı fotoğrafta, eşi Halit Ergenç'in sağlıklı bir öğün tüketirken görüldüğü ve Bergüzar Korel'in zayıflığı ise dikkat çekti. Korel, eşinin de kendisi gibi sağlıklı beslendiğini vurgulayarak ailecek disiplinli bir yaşam sürdüklerini belirtti.

g.jpg

Ünlü çiftin Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyarak geçirdiği günler de sosyal medyada geniş ilgi gördü. Bergüzar Korel, "Düğüm" dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönme hazırlığı içinde olduğunu da hayranlarına duyurdu.

Bergüzar Korel'in son dönemdeki değişimi, 8 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vermesi ve göğüs küçültme ameliyatı geçirmesiyle sıkça konuşuluyor. Ünlü oyuncunun zayıflama sırları ise yaz boyunca günde 2 saat yürüyüş yapmak ve 1 saat yüzmek gibi spor aktiviteleriyle şekillendiği ortaya çıktı.

ggig.jpg

Ayrıca, meme küçültme ameliyatının ardından Korel'in üst bedeninin de toparlandığı ifade ediliyor. Sosyal medyada, Korel'in eşine yönelik övgü dolu yorumlarla birlikte zayıflama sırlarının paylaşması, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

op.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar