Belhanda'nın gol sevinci Fenerbahçelileri çıldırttı!

Belhanda'nın gol sevinci Fenerbahçelileri çıldırttı!
Fenerbahçe-Adana Demirspor müsabakasının ikinci yarısında Mert Hakan Yandaş ve Younes Belhanda arasında tartışma yaşandı. Belhanda'nın attığı golden sonra yaptığı gol sevinci Sarı-Lacivertli taraftarları adeta çıldırttı. Olayın farkına varan Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan, Belhanda'nın yanına geldi ve tansiyon yükseldi.

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe - Adana Demirspor mücadelesinin 47. dakikasında Mert Hakan Yandaş ve Younes Belhanda arasında tartışma yaşandı. Adana Demirspor''u öne geçiren Belhanda, önce sıklıkla yaptığı arka arkaya taklalar ile gol sevincini yaşadı. Faslı futbolcu, bu sevinç sonrası Fenerbahçe tribünlerine dönerek ağlama işareti yaptı.

İKİ OYUNCUYA DA SARI KART

Taraftarlar duruma tepkiyle karşılık verirken Faslı futbolcunun bu davranışlarını sergilemeye devam etmesi üzerine Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş orta sahadan yedek kulübesine doğru depar atıp gelerek Belhanda’ya tepki gösterdi. Yaşanan olayların ardından hakem Halil Umut Meler iki futbolcuyu da sarı kartla cezalandırdı.

GALATASARAY''DA GOL SEVİNCİ YAPMIŞTI

Galatasaray''da forma giydiği dönemde Fenerbahçeli taraftarları gol sevinciyle kızdıran Belhanda bu hareketini tekrarlayarak yine gündem olmayı başardı.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI: GÖRÜŞECEĞİZ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sanca, "Belhanda''nın bize gelmesinden dolayı, Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinden dolayı bu gibi sıkıntılar maalesef oluyor. Hiç gerek yoktu. Belhanda''yı maç bitmeden içeri alsınlar diye bağırdım ama duymadılar. Belhanda''yla görüşeceğiz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar