Yine Esenyurt, yine dehşet... Mağazada husumetlisine böyle kurşun yağdırdı

Yine Esenyurt, yine dehşet... Mağazada husumetlisine böyle kurşun yağdırdı
İstanbul'un Esenyurt ilçesi, maalesef bir kez daha şiddet olaylarıyla gündeme geldi. Bir mağazada yaşanan korkunç olayda, bir kişinin iddia edilen husumeti nedeniyle başka bir kişiye silahla ateş ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın şokunu yaşayan bir kadın ise feryat etti.

Olay, 14 Mart Perşembe günü Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bulunan bir mağazada meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet ve alacak-verecek meselesi bulunan N. T. ve H.A. sokak üzerinde tartışmaya başladı.

Tartışma büyüdükçe N. T., korunmak için kaçarak yol üzerindeki bir mağazaya girdi. Ardından H.A. da içeriye girerek taraflar arasındaki gerginliği artırdı. Mağazadaki diğer vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalışırken, H.A. eline aldığı silahı N. T.'ye doğrulttu.

esenyurtta-dehset-anlari-kamerada-husumetlisine-boyle-kursun-yagdirdi-apta.webp

Korkan N. T., kasa tezgahının arkasına kaçarak gizlendi. Silahı ile tezgaha yaklaşan H.A., husumetlisine gözler önünde defalarca ateş etti. Dehşet anları yaşandıktan sonra H.A., olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, yerde ağır yaralanan adamı gören mağazadaki bir kadın korku ve panik içinde çığlık atmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3215314-1710572741.jpg

Ağır yaralanan N. T., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mağazaya gelen polis ekipleri ise olayı inceledi ve kayıplara karışan H.A.'yı arama çalışmalarını sürdürdü.

65f526a281b9a4-09388334.jpg

Yaşanan tartışma ve silahlı saldırı anları, mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar