Bazı oyuncular yaralanmıştı! Aile dizisinin olaylı patlama sahnesi yayınlandı

Bazı oyuncular yaralanmıştı! Aile dizisinin olaylı patlama sahnesi yayınlandı
Milyonlarca izleyicinin severek izlediği Aile dizisinin 11. bölümünün sonundaki olaylı patlama sahnesinde bazı oyuncular yaralanmıştı. İşte dizinin patlama sahnelerinin kareleri…

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol aldığı dizi “Aile” 13. bölümde sezon tatiline çıkacak.

11. bölümünün sonundaki patlama sahnesi sırasında, İpek Çiçek’in (Ceylan) saçlarını yanmaktan son anda kurtulurken elinin üzerinde 2. derece yanık oluşmuş, Nejat İşler’in (Cihan) sakalı, Canan Ergüder’in (Leyla) de saçları alevlerden etkilenmişti.

2u8.jpg

Patlamanın planlanandan daha büyük olması ve rüzgarın etkisiyle alevlerin artması nedeniyle sette korku dolu anlar yaşanmıştı.

Set paydos edilmiş, İpek Çiçek Zincirlikuyu Mezarlığı’na en yakın hastanelerden biri olan Kolon Hastanesi’ne kontrol amaçlı kaldırılmıştı.

Yapım şirketi Ay Yapım, ihmalin nereden kaynaklandığını araştırdığını açıklamıştı. Dün akşam dizinin bu olaylı patlama sahnesi ekrana geldi. Soykan ailesi mezarlıktayken yaşanan patlamanın büyüklüğü seyirciyi de korkuttu.

3e3.jpg

3e4e.jpg

6t5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar