Baykal'dan şaşırtan istek: Beni de dahil edin

Baykal'dan şaşırtan istek: Beni de dahil edin
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, selefi Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Baykal’ın "seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum" açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu.

BAYKAL'DAN ŞAŞIRTAN İSTEK: BENİ DE DAHİL EDİN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam önceki CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etti. Görüşmede Kılıçdaroğlu’na CHP Ankara Milletvekili Levent Gök eşlik etti. Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da görüşmede bulundu. Kılıçdaroğlu, Baykal ve ailesine yeni yıl dileklerini aktardı.

GÜNDEM MADDESİ İMAMOĞLU

Kılıçdaroğlu ve Baykal''ın yaptığı görüşmede; siyasi gelişmeler başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki yargı kararı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik "terör" soruşturması gündeme geldi.

Ayrıca CHP’nin İstanbul’da yaptığı vizyon toplantısı da gündem maddelerinden biriydi. Deniz Baykal’ın, siyasetin bilime ihtiyacı olduğunu vurguladığı, bu ihtiyaç nedeniyle vizyon toplantısının çok önemli olduğunu belirttiği öğrenildi. Baykal’ın üniversitelerin akademik ve mali yönden çökertildiğini söylediği ve beyin göçü nedeniyle Türkiye’nin önemli bir tahribata uğradığını ifade ettiği iddia edildi. Baykal’ın “İktidarın, halkın sırtına yıktığı borcu bir kaynak olarak sunduğu ve geleceğe önemli bir borç mirası bıraktığı” değerlendirmesini yaptığı belirtildi.

"ULUDERE''YE SAHİP ÇIKIN"

Baykal’ın, CHP’nin Uludere katliamı ile ilgili gelişmeleri takibinin “Kürt sorununa sahip çıkılmasının en haklı ve meşru yolu olduğunu” söylediği aktarıldı. 

"SEÇİM KAMPANYASINA BENİ DE YAZIN"

Deniz Baykal’ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar