Özel: Teleferik kazasını incelemek üzere heyet Antalya’ya gidiyor

Özel: Teleferik kazasını incelemek üzere heyet Antalya’ya gidiyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bir ekibin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiğini söyledi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan teleferik kazasına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir açıklama yaparak olayı yakından takip edecek bir ekip gönderdiklerini duyurdu.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kazada hayatını kaybeden vatandaşa başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Ayrıca, kazanın detaylı bir şekilde araştırılması için Antalya'ya 10 milletvekilinden oluşan bir heyetin gönderildiğini belirtti.

Heyetin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve diğer yetkililerle temas halinde olduğunu ifade eden Özel, kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından kamuoyunu detaylı şekilde bilgilendireceklerini vurguladı.

Kazanın nedenleri ve sorumlularıyla ilgili adil bir soruşturmanın yapılması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade eden Özel, yaşanan trajedinin tekrarlanmaması adına gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar