Başakşehir'de yağış nedeniyle araçlar yolda kaldı

Başakşehir'de yağış nedeniyle araçlar yolda kaldı
Başakşehir'de, etkili olan sağanak yağış nedeniyle göle dönen Süleyman Demirel Bulvarı'nda araçlar yolda kaldı. Sürücüler mahsur kaldıkları araçlardan kendi imkanlarıyla çıktı. Çekiciyle araçlar kaldırılırken, biriken suyu tahliye eden belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'un birçok ilçesinde sağanak yağış etkili oldu. Başakşehir, Süleyman Demirel Bulvarı'nda da etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Bulvar üzerinde bulunan bir çok araç mahsur kalırken, araçlarda bulunanlar kendi imkanlarıyla çıktı. Bazı araçlar ise suda sürüklendi. Bölgeye itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, bulvarda biriken suyu tahliye etmek için çalışma başlattı. Çekiciler yardımıyla yolda kalan araçların büyük kısmı kurtarıldı. Ekiplerin tıkanan rögar kapaklarını temizlemesiyle sular çekilmeye başladı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ederken Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

basaksehirde-yagis-nedeniyle-araclar-yolda-kaldi-8172-dhaphoto3.jpg
Aracıyla biriken suda mahsur kalan Mevlüt Sarıbaş, "Her şey 10 dakika içerisinde oldu. Yaklaşık 50 metre ileride kalmama rağmen su, bizi ters istikamete sürükledi. Camdan tavana çıktım. Arkadaşlar sağ olsun halatlarla kurtardılar bizi. Su, cam seviyesindeydi. Araba çalışmıyor şu an" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar