Bartu Küyükçağlayan sahneye mini etekle çıktı!

Bartu Küyükçağlayan sahneye mini etekle çıktı!
Büyük Ev Abluka'nın solisti, oyuncu Bartu Küçükçağlayan sahneye siyah mini bir etek ile çıktı.

Yalan Dünya", "Jet Sosyete" ve "Binbir Gece" gibi yapımlarla bilinen Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, solisti olduğu müzik grubu Büyük Ev Abluka’nın konserinde sahneye mini etek ile çıktı.

Bartu Küçükçağlayan, konserde giydiği kıyafet sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Küçükçağlayan sahneye daha önce de mini etek ile çıkmıştı.

BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN KİMDİR?

1983 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Küçükçağlayan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda aldığı eğitimle sanat hayatına sağlam adımlarla adım attı.

Küçükçağlayan'ın kariyerindeki ilk çıkışı, 2004 yılında Kent Oyuncuları topluluğunun sahnelediği İrish yazar Martin McDonagh'ın "İnishmorelu Yüzbaşı" adlı oyununda aldığı rolle gerçekleşti. Ardından 2005-2007 yılları arasında aynı toplulukta "Kumarbazın Seçimi" adlı oyunda başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Televizyon dünyasına da adım atan Küçükçağlayan, "Haziran Gecesi", "Çapkın" ve "Binbir Gece" gibi sevilen dizilerde rol aldı. Ancak tiyatro sahnesinden uzak kalamayan sanatçı, Yeni Kuşak Tiyatro topluluğunun "Şeylerin Şekli" adlı oyununda başrollerden biri olan Adam karakterini canlandırarak başarıya bir adım daha yaklaştı.

Küçükçağlayan'ın kariyerindeki en önemli dönemeçlerden biri ise 2012 ile 2014 yılları arasında yayımlanan ve büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisinde canlandırdığı Orçun karakteri oldu. Bu rolle 39. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Komedi Oyuncusu ödülünü kazanan sanatçı, yeteneğiyle bir kez daha kanıtlamış oldu.

Oyunculuğunun yanı sıra müzik alanında da aktif olan Küçükçağlayan, "Canavar Banavar" takma adıyla tanınan Büyük Ev Ablukada grubunun solisti olarak sahnelerde yer alıyor ve gitar çalıyor.

Özel hayatında da mutlu bir birliktelik sürdüren sanatçı, 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile hayatını birleştirdi. Çiftin 2022 yılında dünyaya gelen bir kız çocukları bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar