Banka yetkilsinden emeklileri sevindirecek promosyon çıkışı: En düşükten, en yükseği almanın formülünü açıkladı!

Banka yetkilsinden emeklileri sevindirecek promosyon çıkışı: En düşükten, en yükseği almanın formülünü açıkladı!
Daha öncesinden banka promosyonu almış emeklilerin, maaşını taşıdığında tekrar promosyon alabileceği aktarıldı. İşte yapılması gerekenler…

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK PROMOSYON ÇIKIŞI: EN YÜKSEĞİNİ ALMANIN FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

Maaşları günden güne eriyen emekliler için promosyon kampanyası düzenleyip müşterisi yapmak isteyen bankaların sayısı günden güne artıyor. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi’den sonra dün de QNB Finansbank yüksek maaş promosyonu veren bankalar kervanına katıldı.

Ülkede sayısı 13 milyon 600 bini bulan emeklilerin sadece 1 milyonuna yakın bir bölümü yüksek promosyon alıyor. Geri kalan emekliler ise daha önce başka bankalardan maaş promosyonu aldığı için taahhüt sürelerinin bitmesini bekliyorlar. Ancak, finans uzmanları emeklilerin verilen taahhüde rağmen maaşlarının yüksek promosyon veren bankalara transfer edebileceklerini ve daha çok promosyon alabileceklerini dikkat çekti.

İşte maaş promosyonu almak için yapılması gerekenler:

1-KALAN SÜRE İÇİN PROMOSYONU İADE EDİN: Bankadan ister 1 gün önce isterse 2 yıl önce promosyon almışsanız ve farklı bankalarda daha yüksek promosyon vara yasal olarak düşük olanı iade edip, daha yüksek olana geçme hakkınız var. Bunun için maaş aldığınız bankaya gidip kalan promosyonu iade etmek istediğinizi söyleyin. Aldığınız promosyonu taahhüt kalan gün sayısına bölerek ücreti iade edin. Sözleşmeye ve taahhüde rağmen banka bu iadeyi yasal olarak almak ve sözleşmeyi bitirmek zorunda.

2-BLOKEYİ KALDIRIN: Bazı bankalar promosyondan dolayı maaş transferine bloke koyduruyor. Daha önce aldığınız promosyonun kalan bölümünü iade ettikten sonra bankadan blokeyi kaldırmayı talep edin. Banka bunu en geç 2 saat içerisinde yapmak zorunda.

3-EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKAYA GİDİN: Bloke kaldırıldıktan sonra en yüksek maaş promosyonu veren banka şubesine gidin ve hesap açtırın. Hesabınız varsa maaş promosyon sözleşmesi imzalayın ve en yüksek rakamı alın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar