Bakırköy-Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy-Kiralı metro hattında hangi duraklar var?

Bakırköy-Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy-Kiralı metro hattında hangi duraklar var?
Bakırköy-Kirazli metro hatta hakkında Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklama yaptı. Açıklamanın ardından insanlar hattın ne zaman açılacağını internette araştırmaya başladı. Peki Bakırköy-Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy-Kiralı metro hattında hangi duraklar var?

Bakırköy ve Kirazlı arasına yeni yapılacak olan metro çalışmaları devam ediyor. Birçok yurttaş metronun ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki Bakırköy-Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy-Kiralı metro hattında hangi duraklar var?

BAKIRKÖY-KİRAZLI METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda gerçekleştirilen test ve devreye alma çalışmalarının başladığını duyurdu. İstanbul'a önemli bir ulaşım hizmeti sunacak olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılış tarihi ve durakları hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, şubat ayı sonunda hattın hizmete gireceğini belirtti.

BAKIRKÖY-KİRAZLI METRO HATTINDA HANGİ DURAKLAR VAR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, yaptığı açıklamada Türkiye genelindeki raylı sistem hatlarının büyük bir kısmının bakanlık tarafından inşa edildiğini vurgulayarak, İstanbul'da Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın 8,4 kilometre uzunluğunda olduğunu, 7 istasyona sahip olduğunu ve Özgürlük Meydanı, İncirli, Haznedar, İlkyuva, Yıldıztepe, Molla Gürani ve Kirazlı duraklarını içerdiğini belirtti.

Metro hattının hizmete girmesiyle birlikte İstanbul'da ulaşımın daha etkili ve hızlı bir şekilde sağlanması amaçlanıyor. Şubat ayının sonunda Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın faaliyete geçmesi, İstanbullular için önemli bir ulaşım alternatifi sunacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar