Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metrobüs göndermesi: Aciz bir yönetin var

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metrobüs göndermesi: Aciz bir yönetin var
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, Avcılar'a yaptığı ziyaret esnasında, "Bir metrobüsü alıp hatta koymaktan maalesef aciz bir yönetim var." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, Avcılar'a ziyaret düzenledi. STK temsilcileri buluşan Kurum, Aksev Vakfı Konferans Salonu'nda bir konuşma gerçekleştirdi. Programda Kurum'un, yanında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de bulundu. Konuşması sonrasında Marmara Caddesi'nde yürüyen Murat Kurum, esnafı ziyaret etti, vatandaşlar ile muhabbet etti.

kurum-bir-metrobusu-alip-hatta-koymaktan-aciz-bir-yonetim-var-3173-dhaphoto1.jpg

"BİR METROBÜSÜ ALIP HATTA KOYMAKTAN MAALESEF ACİZ BİR YÖNETİM VAR"

Caddede yürüdüğü esnada Kurum'un yanına gelen ve bir kadın, metrobüste ve diğer toplu ulaşımda problem yaşadığını söyleyerek, "Her gün metrobüs bozuluyor, işe gidemiyoruz" dedi.

kurum-bir-metrobusu-alip-hatta-koymaktan-aciz-bir-yonetim-var-3173-dhaphoto2.jpg

Kurum ise, "İnşallah eski İstanbul'u sizlerle birlikte geri alacağız. İstanbul'u bir basamak olarak görmeyeceğiz, İstanbul dışında hiçbir şeyle ilgilenmeyeceğiz. Gelince de işte bu çileyi, ulaşım çilesini bitireceğiz. Bir metrobüsü alıp hatta koymaktan maalesef aciz bir yönetim var. Metrobüslerimizi de alacağız. Avcılar'ın niye metrosu yok? Avcılar'a metroyu da getireceğiz. İstanbul'un 39 ilçesinde inşallah metrosu olmayan vatandaş, ilçemiz kalmayacak. 5 senede 17 kilometre metro yapılmış. 5 senede 17 kilometre yapılır mı?" dedi. Kadının, "Her gün kaldığımız yerlerin fotoğrafını çekip İBB'ye atıyoruz ama çözüm yok" demesi üzerine Kurum, "Sabredin" diyerek cevap verdi.

Cadde boyunca esnafı ziyaret eden Murat Kurum daha sonra ise Esenyurt ziyareti için Avcılar'dan ayrıldı.

kurum-bir-metrobusu-alip-hatta-koymaktan-aciz-bir-yonetim-var-3173-dhaphoto3.jpg

kurum-bir-metrobusu-alip-hatta-koymaktan-aciz-bir-yonetim-var-3173-dhaphoto4.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar