Nisa bebeğin son durumu hakkında açıklama...

Nisa bebeğin son durumu hakkında açıklama...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, annesi tarafından terk edilen Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

NİSA BEBEĞİN SON DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

İstanbul''da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz''ın sütannelik yaptığı ve tüm ülkenin gündemine oturan 3 aylık Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''dan Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Bakan Koca''nın paylaşımı şöyle;

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah’tan şifa diliyoruz.

"TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR"

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği''nden yapılan açıklama da ise; "Nisa Mihriban Bebek Hastanemiz Çocuk Yoğun Bakım Kliniği''nde mekanik ventilatöre bağlı olarak takip edilmektedir. Nisa bebeğin beyin fonksiyonları beyin ölümü açısından araştırıldığında apne testi ve BT anjiyo yapılmış olup beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup yakın takip ve tedavisi devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar