Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa bebek açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa bebek açıklaması
Uzun süredir Türkiye gündeminden düşmeyen Nisa bebeğin sağlık durumu yakından takip ediliyordu. Son olarak Sağlık Bakanı Koca'dan Nisa bebeğin sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım geldi.

BAKAN KOCA'DAN NİSA BEBEK AÇIKLAMASI

Ebru S. (21) isimli bir kadın, 3 aylık bebeğini sokağa bırakmış, sonrasında Pendik''te görev yapan Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz, 29 Mart tarihinde terk edilmiş bir bebek vakasında gitmiş ve burada yaptığı örnek hareketle takdir toplamıştı. Gördüğü bebeğin aç olduğunu fark eden Büşra Durmaz, Nisa bebeği kendi bebeği gibi emzirmiş ve kendisinin de 14 aylık bebeği olan Büşra Durmaz, sütanneliğini yaptığı bebeğe kendi bebeğinin elbiselerinden giydirmişti.
 
O zamandan bu yana sağlık durumu yakından takip edilen Nisa bebekle ilgili son paylaşım Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''dan geldi. Bakan Koca, Nisa bebeğin ilk kez ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki verdiğini söyledi.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Siz de dualarınızı eksik etmeyin" açıklamasında bulundu.
 
 
 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar